fbpx
eScooters.dk forhandler ikke elektriske løbehjul. Vi er en oversigt over elektriske løbehjul i Danmark. Vi sender dig videre til forhandleren

Test: GoFast El-løbehjul GX4

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
GoFast.dk 2.995,00 2.995,00 Læs mere

Et af de mest solgte el løbehjul i Danmark og gennem eScooters.dk er GoFast El-løbehjul GX4. Men hvordan er det at køre på? Bliv klogere i denne anmeldelse og test af GoFast El-løbehjul GX4

GoFast El-løbehjul GX4 er et el løbehjul som kommer fra det danskejede firma GoFast. GoFast sælger el løbehjul under eget brand, og deres løbehjul kan let hamle op med de største producenter på markedet.

Hastighed

GoFast El-løbehjul GX4 har en max hastighed på 20 km/t, og holder sig efter den danske lovgivning. Du kan derfor trygt køre i trafikken på dit GoFast El-løbehjul GX4 samtidig med at du overholder loven. Det elektriske løbehjul er udstyret med en stærk 350W motor som giver en kraftig og virkelig fed oplevelse med fuld fart på. GoFast El-løbehjul GX4 er godt til at køre op ad bakker, og jeg har ikke endnu oplevet at den ikke kunne trække mig op ad stigninger uden det mindste problem.

Opladningstid og batteri

GoFast El-løbehjul GX4 har er udstyret med et 36 Volt 7,4 Ah Lithium batteri, som sikrer dig en rækkevidde på 20 km. El løbehjulet fra GoFast er oplagt til dig som skal bruge det til skole eller arbejde, da det kan køre rigtig langt på én opladning. Det tager 4 timer at oplade GoFast El-løbehjul GX4, og hvis du skal køre rigtig langt kan du nemt oplade det mens du er i skole eller på arbejde.

Generelt

GoFast El-løbehjul GX4 opfylder alle krav til den danske lovgivning. Der er LED lys foran og bagpå samt et dobbelt bremsesystem. Dækkene på GoFast El-løbehjul GX4 er 8,5″, og de føles rigtig gode at køre på – uanset om det er på græs, grus eller vej.

 • Product
 • Specifikationer
 • Photos
 • Maks. hastighed 20 km/t
 • Vejer 12 kg
 • Rækkevidde på 20 km
 • Foldbar
 • LED lys og dobbelt ...
Tilføj til sammenligning
Maks. hastighed

Rækkevidde

Opladningstid

Lovlig

Dobbelt bremsesystem

Foldbar

LED lys

Dæk

Elektrisk motor

Maks. belastning

Virker i regn

Vægt

Bredde

Højde

Dybde

Farve

App-styring

Max stigning

Gear

Batteri

Ringeklokke

10 Total Score
Fantastisk!

Det er ikke tilfældigt at GoFast El-løbehjul GX4 er det bedst sælgende el løbehjul på eScooters.dk og et af de mest købte i Danmark. Det er lovligt, hurtigt at oplade, hurtigt at køre på og endda til en god pris. Det egner sig rigtig godt til dig der skal bruge det til skole eller arbejde. Køb det!

PROS
 • 100% lovligt med bl.a. 20km/t
 • Skarp pris ift. kvalitet
 • Lang rækkevide på 20 km
 • Kort opladningstid på 4 timer
CONS
 • Fås kun i 1 farve
Brugerbedømmelse: 5 (1 votes)

Vi vil elske at læse dine tanker

Skriv en kommentar

eScooters.dk
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign modeller
 • Total (0)
Sammenlign
0