fbpx
eScooters.dk forhandler ikke elektriske løbehjul. Vi er en oversigt over elektriske løbehjul i Danmark. Vi sender dig videre til forhandleren

Test: Ninebot Kickscooter Max G30D

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Roboteksperten.dk 6.295,00 6.295,00 Læs mere

Ninebot lavede de originale Segways, og har fået en god start på det danske marked for el løbehjul. Men lykkes de også med den nye model Ninebot Kickscooter Max G30D?

Ninebot blev hurtigt kendt for deres ES1 og ES2 modeller, da el løbehjul blev lovlige. Der var ikke mange modeller på markedet, og konkurrencen var lille, men alt er ændret. Antallet af modeller vokser, og konkurrencen er stor. Ninebot Kickscooter Max G30D er et spændende bud på et kraftigt el løbehjul.

Hastighed

Ninebot Kickscooter Max G30D har en max hastighed på 20 km/t, og holder sig efter den danske lovgivning. Du kan trygt køre i trafikken på dit
Ninebot Kickscooter Max G30D samtidig med at du overholder loven. El løbehjulet er udstyret med en kraftig 350W motor som giver en dejlig og virkelig fed oplevelse med god fart på. Ninebot Kickscooter Max G30D er god til at køre op ad bakker, da den kan klare stigninger på op til 20°.

Opladningstid og batteri

Ninebot Kickscooter Max G30D er udstyret med et
15,305mAh lithium-ion batteri, som giver dig en rækkevidde på helt exceptionelle 65 km. Jeg kan personligt skrive under på at der gik lige under 65 km før at løbehjulet gik tør for strøm under testperioden. Helt fantastisk lang rækkevidde! El løbehjulet fra Ninebot er oplagt til dig som skal køre rigtig langt på én opladning. Det tager 6 timer at oplade Ninebot Kickscooter Max G30D.

Generelt

Ninebot Kickscooter Max G30D opfylder alle krav til den danske lovgivning. Der er LED lys foran og bagpå samt et dobbelt bremsesystem. Dækkene på Ninebot Kickscooter Max G30D er på hele 10″, og giver en fantastisk smooth køreoplevelse – uanset om det er på græs, grus eller vej. Ninebot Kickscooter Max G30D vejer 19,5 kg, og ligger klart i den tunge ende. Det giver dog god mening med batteriet og 65 km i rækkevidde. Designet minder meget om alle andre Ninebot løbehjul, og her savner jeg lidt mere eksklusivitet.

Som en ekstra feature er der en app hvor du kan se din nuværende hastighed, batteristatus og andre statistikker. Appen indeholder cruise control, som er god hvis du skal køre lange distancer, så du ikke behøver holde gashåndtaget inde konstant.

 • Product
 • Specifikationer
 • Photos
 • Maks. hastighed 20 km/t
 • Vejer 19,5 kg
 • Rækkevidde på 65 km
 • Foldbar
 • LED lys og dobbelt ...
Tilføj til sammenligning
Maks. hastighed

Rækkevidde

Opladningstid

Lovlig

Dobbelt bremsesystem

Foldbar

LED lys

Dæk

Elektrisk motor

Maks. belastning

Virker i regn

Vægt

Bredde

Højde

Dybde

Farve

App-styring

Max stigning

Gear

Batteri

Ringeklokke

8 Total Score
Skal du langt? Køb Max G30D!

Ninebot Kickscooter Max G30D overholder den danske lovgivning med 20 km/t, og er en sand fornøjelse at køre på. Det er et sandt lovligt monster med sin rækkevidde på hele 65 km - og den er god nok! Perfekt el løbehjul til dig, som vil bruge den hver dag og som skal køre langt.

PROS
 • Længste rækkevidde i Danmark hidtil på 65 km
 • 100% lovligt med bl.a. 20 km/t
 • Kort opladningstid på 6 timer
 • Fed app til smartphone
CONS
 • Relativ tung med sine 19,5 kg
 • Designet mangler eksklusivitet ift. pris
Brugerbedømmelse: Bliv den første!

Vi vil elske at læse dine tanker

Skriv en kommentar

eScooters.dk
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign modeller
 • Total (0)
Sammenlign
0