fbpx
eScooters.dk forhandler ikke elektriske løbehjul. Vi er en oversigt over elektriske løbehjul i Danmark. Vi sender dig videre til forhandleren

Test: Ninebot Kickscooter Max G30

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Roboteksperten.dk 5.993,00 5.993,00 Læs mere

Ninebot lavede de originale Segways, og har fået en god start på det danske marked for el løbehjul. Men lykkes de også med den nye model Ninebot Kickscooter Max G30?

Ninebot blev hurtigt kendt for deres ES1 og ES2 modeller, da elløbehjul blev lovlige. Der var ikke mange modeller på markedet, og konkurrencen var lille, men alt er ændret. Antallet af modeller vokser, og konkurrencen er stor. Ninebot Kickscooter Max G30 er et spændende bud på et kraftigt elektrisk løbehjul.

OBS: De eneste forskelle på Ninebot Kickscooter Max G30D og Ninebot Kickscooter Max G30 er at Max G30D kan køre 25 km/t fremfor 20 km/t og har gult i designet, hvor Max G30D har blåt.

Hastighed

Ninebot Kickscooter Max G30 har en max hastighed på 20 km/t, og holder sig efter den danske lovgivning. Du kan trygt køre i trafikken på dit
Ninebot Kickscooter Max G30 samtidig med at du overholder loven. Det elektriske løbehjul er udstyret med en kraftig 350W motor som giver en dejlig og virkelig fed oplevelse med god fart på. Ninebot Kickscooter Max G30D er god til at køre op ad bakker, da den kan klare stigninger på op til 20°.

Opladningstid og batteri

Ninebot Kickscooter Max G30 er udstyret med et
15,305mAh lithium-ion batteri, som giver dig en rækkevidde på helt exceptionelle 65 km. Jeg kan personligt skrive under på at der gik lige under 65 km før at løbehjulet gik tør for strøm under testperioden. Helt fantastisk lang rækkevidde! El løbehjulet fra Ninebot er oplagt til dig som skal køre rigtig langt på én opladning. Det tager 6 timer at oplade Ninebot Kickscooter Max G30.

Generelt

Ninebot Kickscooter Max G30 opfylder alle krav til den danske lovgivning. Der er LED lys foran og bagpå samt et dobbelt bremsesystem. Dækkene på Ninebot Kickscooter Max G30 er på hele 10″, og giver en fantastisk smooth køreoplevelse – uanset om det er på græs, grus eller vej. Ninebot Kickscooter Max G30 vejer 19,5 kg, og ligger klart i den tunge ende. Det giver dog god mening med batteriet og 65 km i rækkevidde. Designet minder meget om alle andre Ninebot løbehjul, og her savner jeg lidt mere eksklusivitet.

Som en ekstra feature er der en app hvor du kan se din nuværende hastighed, batteristatus og andre statistikker. Appen indeholder cruise control, som er god hvis du skal køre lange distancer, så du ikke behøver holde gashåndtaget inde konstant.

 • Product
 • Specifikationer
 • Maks. hastighed 25km/t
 • Vejer 18,7 kg
 • Rækkevidde på 65 km
 • Foldbar
 • LED lys og dobbelt ...
Tilføj til sammenligning
Maks. hastighed

Rækkevidde

Opladningstid

Lovlig

Dobbelt bremsesystem

Foldbar

LED lys

Dæk

Elektrisk motor

Maks. belastning

Virker i regn

Vægt

Bredde

Højde

Dybde

Farve

App-styring

Max stigning

Gear

Batteri

Ringeklokke

8 Total Score
Et sandt monster!

Ninebot Kickscooter Max G30D kan køre op til 25 km/t, og overholder derfor ikke lovgivngen. Det er et sandt monster med sin rækkevidde på hele 65 km - og den er god nok! Perfekt el løbehjul til dig, som vil bruge den hver dag og som skal køre langt.

PROS
 • Længste rækkevidde i Danmark hidtil på 65 km
 • Hurtigt med 25 km/t
 • Kort opladningstid på 6 timer
 • Fed app til smartphone
CONS
 • Relativ tung med sine 19,5 kg
 • Designet mangler eksklusivitet ift. pris
Brugerbedømmelse: Bliv den første!

Vi vil elske at læse dine tanker

Skriv en kommentar

eScooters.dk
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign modeller
 • Total (0)
Sammenlign
0