fbpx
eScooters.dk forhandler ikke elektriske løbehjul. Vi er en oversigt over elektriske løbehjul i Danmark. Vi sender dig videre til forhandleren

Test: Unagi The Model One E500

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Roboteksperten.dk 5.899,00 5.899,00 Læs mere

Unagi The Model One E500 er blevet kaldt for el løbehjuls svar på Tesla. Men kan det virkelig leve op til hypen og den høje pris?

Der er kommet mange forskellige modeller og mærker på markedet for elektriske løbehjul i Danmark gennem det seneste år. Der er også sket en stor ændring i kvaliteten og prisen, og her kan Unagi The Model One E500 også være med.

Hastighed

Unagi The Model One E500 har en max hastighed på 25 km/t, og overholder ikke den danske lovgivning. El løbehjul er udstyret med en dual 250W motor, som giver dobbelt så meget styrke som de fleste andre elektriske løbehjul. En oplevelse med fuld fart på. Løbehjulet har 3 gear, og du kan derfor let vælge om du vil køre op til 15 km/t, 20 km/t eller 25 km/t. Unagi The Model One E500 er godt til at køre op ad bakker, og jeg har ikke endnu oplevet at den ikke kunne trække mig op ad stigninger uden det mindste problem.

Opladningstid og batteri

Unagi The Model One E500 har er udstyret med et
Lithium-Ion (9000 mAh) batteri, som sikrer dig en rækkevidde på 24 km. El løbehjulet fra Unagi er oplagt til dig som skal bruge det til skole eller arbejde, da det kan køre rigtig langt på én opladning. Det tager 4 timer at oplade Unagi The Model One E500, og hvis du skal køre rigtig langt kan du nemt oplade det mens du er i skole eller på arbejde.

Generelt

Unagi The Model One E500 opfylder alle andre krav til den danske lovgivning end hastigheden. Der er LED lys foran og bagpå samt et dobbelt bremsesystem. Dækkene på Unagi The Model One E500 er 8″, og giver en fantastisk smooth køreoplevelse – uanset om det er på græs, grus eller vej. Unagi The Model One E500 vejer 12 kg. Jeg kunne godt savne en app, eftersom at prisen er skruet godt op. Designet er uden tvivl det flotteste og mest sexede jeg har oplevet endnu. Det er lavet af aluminium, og det skriger bare af kvalitet – lækkert! Unagi The Model One E500 fås i både sort, hvid, blå og rød.

 • Product
 • Specifikationer
 • Photos
 • Maks. hastighed 25 km/t
 • Vejer 12 kg
 • Rækkevidde på 24 km
 • Foldbar
 • LED lys og dobbelt ...
Tilføj til sammenligning
Maks. hastighed

Rækkevidde

Opladningstid

Lovlig

Dobbelt bremsesystem

Foldbar

LED lys

Dæk

Elektrisk motor

Maks. belastning

Virker i regn

Vægt

Bredde

Dybde

Højde

Farve

App-styring

Max stigning

Batteri

Gear

Ringeklokke

9 Total Score
Røvlækkert design!

Unagi The Model One E500 kører 25 km/t, og har 3 forskellige gear. Det kan køre 24 km og er et af de bedste jeg har prøvet indtil videre. Designet og kvaliteten af løbehjulet er helt i top! Desværre er el løbehjulet lige en tand for dyrt ift. specifikationerne...

PROS
 • Lang rækkevidde på 24 km
 • Hurtigt med 25 km/t
 • Kort opladningstid på 4 timer
 • Klart bedste design og kvalitet
 • Fås i sort, hvid, blå og rød
CONS
 • Lidt for dyrt
 • Mangler app ift. prisen
Brugerbedømmelse: Bliv den første!

Vi vil elske at læse dine tanker

Skriv en kommentar

eScooters.dk
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign modeller
 • Total (0)
Sammenlign
0