eScooters.dk forhandler ikke elektriske løbehjul. Vi er en oversigt over elektriske løbehjul i Danmark. Vi sender dig videre til forhandleren

Om os

eScooters.dk blev startet i starten af 2019. Det var lige blevet vedtaget at elektriske løbehjul blev lovliggjort i det offentlige billede. Der gik ikke længe før der var elektriske løbehjul i bybilledet, især i byer som København, Århus og Aalborg. Der gik heller ikke længe før at der var udlejningsløbehjul overalt i storbyerne. Der skete en markant ændring af transporten i byen. Det var VILDT!

Jeg har selv haft et elektrisk løbehjul sammen med min storebror, da jeg var barn. Det var ulovligt, men vi brugte det selvfølgelig også kun på private veje. Det elektriske løbehjul har været kendt af alle gennem mange år, men aldrig været lovligt i Danmark før.

Men så skete det. D. 17. januar 2019 blev der vedtaget en forsøgsordning som gjorde elektriske løbehjul og elektriske skateboards samt selvbalancerende køretøjer lovlige under særlige regler.

Desværre var det svært at finde ud af hvordan det hele fungerede. Hvad var reglerne helt præcist? Hvor købte jeg et elektronisk løbehjul? Og vigtigst af alt – hvilket elektronisk løbehjul skulle jeg købe – og hvorfor?

Der var massere af webhops og butikker som solgte el-løbehul. Desværre var det typisk de samme få elektriske løbehjul de solgte. Det var stort set umuligt at få et overblik over det samlede udvalg af elektriske løbehjul i Danmark.

Og derfor har jeg valgt at starte eScooters.dk

/Alexander, Entusiast af elektriske løbehjul og stifter af Always Affiliate

eScooters.dk
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign modeller
  • Total (0)
Sammenlign
0